La de små barn komme til meg!

Gi her

En mor og hennes tre små barn klynger seg sammen på en sammenbrettet pappeske. De sitter på fortauet ved en ti-felts motorvei. Plutselig ser jeg mor gå av sted for å handle mens hun lar barna bli igjen. Den eldste er bare 4-5 år. Den yngste er under året. Storesøster holder hardt i skjorta til den lille for at hun skal holde seg oppå papp-platen og ikke krype ut i trafikken. 

I Manila ser vi denne typen situasjoner hele tiden. Ofte kjenner jeg på sorg og sinne, og det er lett å føle seg hjelpeløs. Barn over hele verden er prisgitt foreldrenes situasjon, evner og muligheter og dessverre mangel på muligheter.

Vi kjemper for at barn og familier skal få større muligheter, verdige livsforhold og en bedre fremtid. Sammen kan vi gjøre en forskjell!  

Vi vet at utdanning, god helse, arbeid for foreldre og samarbeid med lokale myndigheter og kirker er avgjørende for å forebygge og bekjempe fattigdom.

Skal nåværende og kommende generasjoner barn og unge få mulighet til et annet liv er de avhengig av både våre og andres bidrag i dag!

Vil du hjelpe oss?

Ditt bidrag vil gå til Misjonsalliansens arbeid for å hjelpe barn i sårbare situasjoner. Vi setter enormt pris på din støtte.

Vårt mål for 2017 er å hjelpe enda flere barn. Arbeidet på Filippinene, i Ecuador og Kina er helt avhengig av generøse givere som deg. Uten dere kan ikke Misjonsalliansen fortsette dette viktige arbeidet.

Er du med oss i 2017 også?

Sammen gir vi livet en sjanse.

La de små barn komme til meg!

- Tidligere utsending på Filippinene Liv Anna Furnes