Bli fadder


 

 

LURER DU PÅ NOE?
SPØR GIVERAVDELINGEN
Tlf 22 94 26 00
giver@misjonsalliansen.no

 

Verden er urettferdig

Verden er urettferdig

Det er ingen selvfølge for alle barn å få gå på skole, spise seg mett og ha et trygt sted å bo. Misjonsalliansen kjemper for at barn og familier skal få mulighet til å skape seg en ny fremtid.

Bli med oss i kampen mot fattigdom!

Det å være fadder er en konkret og personlig måte å bidra aktivt til en mer rettferdig verden. Misjonsalliansen er den organisasjonen i Norge som har drevet med fadderordning lengst. Som fadder gir du sårbare barn i en vanskelig situasjon nye muligheter gjennom skolegang og utvikling av lokalsamfunnet. Din støtte går til å utvikle hele lokalsamfunnet, til å bygge skoler, forbedre undervisning. Støtten kan også bidra til rent vann, bedret jordbruk, helsetiltak, kursing av foreldre og fritidsaktiviteter for barna. Behovene er definert av lokalsamfunnet selv.

Utdanning, helse og tiltak i lokalsamfunnet er viktige verktøy for barna til å komme seg ut av fattigdommen og kan skape utvikling og forandring i hele samfunnet.

Som fadder gir du 275,- per måned

Du får:

  • Bilde av og informasjon om en gutt eller jente i et av prosjektene våre og informasjon om prosjektet han/hun er en del av.
  • Magasinet tsjili seks ganger i året med informasjon om utvikling i arbeidet du støtter.
  • En årlig rapport fra prosjektet fadderbarnet er en del av.
  • Nytt bilde og oppdatert informasjon om fadderbarnet annen hvert år.