Leie leilighet hos Misjonsalliansen

Misjonsalliansen leier ut 20 leiligheter fra 20 til 50 kvadratmeter fordelt på tre etasjer i Sven Bruns gate, Oslo - ikke langt fra Holbergs plass og Storsalen. Organisasjonen har selv kontorer i 1. og 2 . etasje i samme bygg.

Misjonsalliansen ønsker at flere unge skal bli kjent med det diakonale misjonsarbeidet som organisasjonen er en del av, i mange forskjellige land i Asia, Afrika og Sør-Amerika. Derfor håper vi at husets beboere skal bruke sitt engasjement og sin kreativitet til nytte og glede for dette arbeidet. Derfor kaller vi dette for Ressurshuset. Leilighetene kan leies av studenter.

Opp gjennom årene har dette gitt seg utslag i mange fantasifulle tiltak. Dette bidrar til et hyggelig sosialt miljø på huset. I tilegg øker det engasjementet og gjør at Misjonsalliansen kan hjelpe flere i de ulike prosjektene der vi er engasjert. Dette gjør selvfølgelig at vi vil prioritere søkere som ønsker å bruke tid og engasjement i dette arbeidet.

En gang i semesteret inviterer vi til en liten idèmyldring/pølsefest - vi blir litt kjent, gir informasjon om arbeidet vårt og legger noen planer for videre arbeid.

Misjonsalliansens bygg skal være selvfinansierende gjennom utleie. Gaveinntekter blir ikke brukt til dette, men hver leilighet betaler leie til Misjonsalliansen. Leiepris for tiden er fra 5100,- til 9500,- etter størrelse på leiligheten.

 

Spør John Erland

LURER DU PÅ NOE?
SPØR JOHN ERLAND
Tlf +47 997 17 174
boine@misjonsalliansen.no