[tsjili]

Dette er Misjonsalliansens eget magasin. Her får du reportasjer og nyheter fra arbeidet vårt, intervjuer med engasjerte mennesker både i Norge og i utlandet, kommentarer, andakter og mye, mye mer. Magasinet er helt gratis og sendes hjem til deg 6 ganger i året. Du kan når som helst kontakte oss for å si opp abonnementet ditt.

Misjonsalliansens magasin

[tsjili] sendes automatisk til alle faddere og givere i Misjonsalliansen som en del av tilbakemeldingen på deres givertjeneste. Men fordi vi ønsker at så mange som mulig skal bli kjent med arbeidet vårt, sender vi det også til alle andre som har lyst til å motta det. Verken abonnement eller porto belastes mottakeren. Per i dag har [tsjili] ca. 30 000 abonnenter.

Dersom du av en eller annen grunn ønsker å si opp abonnementet på [tsjili], er det bare å sende en mail til info@misjonsalliansen.no

Tsjili, Misjonsvennen og Fadder

Navnet henspeiler til Tsjili, en provins i nordvest-Kina, hvor Misjonsalliansen hadde sitt første arbeid. Fra organisasjonens grunnleggelse i 1901 og frem til 1936 het vi faktisk Tsjili-misjonen! Dagens magasin er en sammenslåing av våre to tidligere utgivelser; “Misjonsvennen” og “Fadder”.

Miljøvennlig

[tsjili] trykkes av Gunnarshaug Trykkeri AS og bærer miljømerket Svanen.

 

Få Tsjili gratis i posten!

 

Kontakt redaksjonen
Kontakt redaksjonen Oddmund Køhn
Informasjonsleder
oddmund.kohn@misjonsalliansen.no
Kontakt redaksjonen Fride Maria Listrøm Næsheim
Informasjonskonsulent
fmn@misjonsalliansen.no
Kontakt redaksjonen Klaus Kuhr
Grafisk designer
klaus.kuhr@misjonsalliansen.no
Kontakt redaksjonen Andreas Andersen
Generalsekretær
andreas.andersen@misjonsalliansen.no