Bli utsending

Misjonsalliansen jobber i 9 land, og i flere av de har vi lokale kontor som består av norske og lokale ansatte. Vi har jevnlig behov for nye utsendinger. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med personer og familier som kunne tenke seg å jobbe i utlandet. Som utsending er du en viktig del av vårt arbeid. Arbeidsoppgaver og ønskede kvalifikasjoner vil variere etter stilling. Vi har og behov for alt ifra folk med kommunikasjonsfaglig bakgrunn til noen som kan jobbe med volontører.

Kvalifikasjoner

For alle stillinger vil vi vektlegge evne til samarbeid, respekt for andre mennesker/kulturer, lojalitet og fleksibilitet. Vi ønsker at søkerne skal ha relevant arbeidserfaring etter fullført utdannelse.

Av andre nyttige kvalifikasjoner vil vi nevne:

  • Utdannelse og/eller erfaring innen økonomi, administrasjon, og ledelse
  • Bistandsfaglig kompetanse eller annen relevant utdanning/erfaring
  • Språkkunnskaper

Søkere må dele Misjonsalliansens grunnsyn og målsettinger. De som ansettes innvies til tjenesten i sin egen menighet. Vi ønsker at utsendingene ansettes for fire år. Lønn og pensjonsforsikring etter misjonens regulativ.

Ta en titt på dette og send oss gjerne en CV og en generell søknad hvor du/dere skriver litt om dere selv og om motivasjonen for å arbeide for en misjonsorganisasjon.

Ved ledige stillinger, vil Misjonsalliansen normalt utlyse stillingene, både på egne nettsider og i andre medier, du kan også sende oss en interesse mail.

Ta gjerne kontakt med utenlandssjef Hanne Holmberg Chàvez. Send en e-post til: hanne.holmberg.chavez@misjonsalliansen.no eller ring telefonnummer 990 36 351