Du betyr en forskjell

Misjonsalliansen drømmer om at alle skal finne en sak eller et prosjekt de brenner for! I en stressende hverdag kan det være vanskelig å få tid til alt man vil få til. Det er vanskelig å redde verden alene, men sammen kan vi kjempe for en mer rettferdig verden og sammen kan vi bekjempe fattigdom. Vi har mange ulike givertjenester. Her har vi valgt ut noen som kan passe for akkurat deg.

Gi fast

Når du gir fast, støtter du Misjonsalliansens prosjekter med et fast, månedlig beløp. Din gave vil bli brukt der det trengs mest. Størrelsen på beløpet bestemmer du selv. Når du sier at du vil gi fast sier du og at du stoler på Misjonsalliansen og på at det arbeidet vi gjør er bra. Som fastgiver får du ikke mange oppdateringer i året, noe som gir oss lave administrasjonskostnader. Vi har hvert år noen prosjekter og land som ikke dekkes opp av inntektene vi får fra fadderordningen, det er disse prosjektene vi ønsker å få frie midler til. Det kan være prosjekter som for eksempel jobber med klima og miljø.

Bli fastgiver her

Ditt prosjekt

I løpet av de siste årene har mange av våre støttespillere valgt å gi bursdagen, jubileet eller bryllupet til Misjonsalliansen. Egentlig ikke til oss, gavene er gitt videre til barn og familier som lever under nedverdigende forhold og til lokalsamfunn med store sosiale og praktiske behov. Du kan velge hvilket land du vil at gaven skal gå til, og vi kan og finne egne prosjekter du kan samle inn til.

Her er det kun fantasien som setter grenser og du kan arrangere middag, bursdag, forlovelsesfest eller et bistandsløp til inntekt for Misjonsalliansen. Det beste av alt: du hjelper andre å gi. Fortell oss hva du brenner for så hjelper vi deg i gang.

Les om våre prosjekter her

Mikrofinans

Mikrofinans er ett av våre viktigste verktøy i kampen mot fattigdom og urettferdighet. Mikrofinansarbeidet gir lån til mennesker som ikke hadde fått lån i en vanlig bank, deretter får de tett oppføling i forretningsplanlegging og tilbakebetaling. Gjennom vårt mikrofinansprodukt kan du få informasjon og oppfølging om kunder som har fått livene sine forandret på grunn av deres støtte. Vi ser gjentatte ganger at fantastiske ting skjer når mennesker får mulighet til å ta tak i sin egen tilværelse og løfte seg selv ut av fattigdommen.

Gjennom året vil du få informasjon om vårt mikrofinansarbeid og kunder som har fått lån.

Bli mikrogiver her

Testamentariske gaver

Misjonsalliansen er takknemlige ovenfor alle som ønsker å gi en testamentarisk gave. Det kan være et pengebeløp, eller eiendom. Ingen gaver er for små, og vi er takknemlige for hver krone, som kan være med å gjøre en forskjell.

I Misjonsalliansen har vi jobbet med å løfte folk ut av fattigdommen og utvikle lokalsamfunn i generasjoner. Dette er noe vi ønsker å fortsette med. Det er en stor tillit å overlevere penger hos noen andre. Hos oss er pengene trygge, og vi lover å forvalte de på en mest mulig måte.

Les mer om testamentarisk gaver her