Er du på jakt etter en jobb med mening og store utfordringer?

Vi søker etter LANDDIREKTØR og RÅDGIVER til kontoret i Filippinene

Misjonsalliansen er en diakonal misjonsorganisasjon som støtter arbeid i Afrika, Asia og Sør-Amerika. Arbeidet er finansiert med støtte fra Norad og gjennom Norges eldste fadderordning, men også gjennom andre fastgivere og enkeltgaver.

Jobben blir å følge opp våre samarbeidspartnere og deres arbeid på Filippinene. Partnerne arbeider innenfor sektorer som utdanning, helse, arbeid og inntekt, lokalsamfunnsorganisering, klimarettferdighet, kirkesamarbeid, miljø og inkludering av mennesker med nedsatt funksjonsevne. I tillegg har kontorene i utlandet ansvaret for oppfølging av fadderordningen og mediabehov, samt tilrettelegging av besøk.

Vi søker deg med erfaring fra ledelse, arbeid i utlandet, utvikling og/eller diakonalt/sosialt arbeid.
Er du i tillegg fleksibel, selvstendige og kan identifisere deg med vårt kristne verdigrunnlag, oppfordrer vi deg til å søke! Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidet på Filippinene er finansiert av vår fadderordning og andre givere, og har tre lokale ansatte, men også to norske. I løpet av sommeren 2020 reiser vår landdirektør og vår rådgiver hjem til Norge, og derfor søker vi to nye som kan erstatte dem. Ansettelsen vil være for minimum fire år, og lønn og pensjonsordninger vil være etter Misjonsalliansens regulativ.

Utreise vil være sen høst 2019, eller tidlig vår 2020.

Arbeidsstedet vil være i Metro Manila. En god del besøk til prosjektområdene på Filippinene må påregnes.

Er du interessert, ta en uforpliktende prat med Ivar Ødegaard på tlf. 901 77 668, fra Solér Executive AS, eller send inn din CV og søknad via post@soler.no, som merkes med «12557» ! Alle henvendelser behandles konfidensielt.