Er du på jakt etter en jobb med mening og store utfordringer?

Vi søker etter LANDDIREKTØR og RÅDGIVERE til kontoret i Liberia

Misjonsalliansen er en diakonal misjonsorganisasjon som støtter arbeid i Afrika, Asia og Sør-Amerika. Arbeidet er finansiert med støtte fra Norad og gjennom Norges eldste fadderordning, men også gjennom andre fastgivere og enkeltgaver.

Jobben blir å følge opp våre samarbeidspartnere og deres arbeid i Liberia og i Sierra Leone. Partnerne arbeider innenfor sektorer som vann, sanitærforhold og hygiene, seksuell kjønnsbasert vold og utdanning. Det vil også bli oppfølging av Diaconia MDI, som er en mikrofinansbank etablert av Alliance Microfinance. I tillegg har kontorene i utlandet ansvaret for oppfølging av fadderordningen og mediabehov, samt tilrettelegging av besøk.

Vi søker deg med erfaring fra ledelse, arbeid i utlandet, utvikling og/eller diakonalt/sosialt arbeid.
Er du i tillegg fleksibel, selvstendige og kan identifisere deg med vårt kristne verdigrunnlag, oppfordrer vi deg til å søke! Personlig egnethet vil bli vektlagt.

I 2019 ønsker vi å øke bemanningen fra 3 til 5 ansatte på landkontoret i Liberia, hvor det er ønskelig med utreise så raskt som mulig. Dersom ektepar søker, vil de vurderes og ansettes på like vilkår. Ansettelsen vil være for minimum fire år, og lønn og pensjonsordninger vil være etter Misjonsalliansens regulativ.

Utreise så snart som mulig.

Arbeidsstedet vil være i Monrovia (Liberia), men det må påregnes reising rundt om i landet, samt Sierra Leone.

Er du interessert, ta en uforpliktende prat med Ivar Ødegaard på tlf. 901 77 668 fra Solér Executive AS, eller send inn din CV og søknad via post@soler.no, som merkes med «12557» ! Alle henvendelser behandles konfidensielt.