Digger du Snapchat og Instagram?

I år lanserer vi Spesialstyrken. Misjonsalliansens vil gi deg mellom 19-30 år en unik mulighet, til å bruke fritiden din på noe meningsfullt – samt gi deg jobberfaring å putte på CV-en din.

  • Har du en markedsfører i magen?
  • Er du en eventyrer?
  • Drømmer du om å se verden?
  • Liker du nye impulser og nye mennesker?
  • Brenner du for en mer rettferdig verden?

 

Kjenner du deg igjen i minst en av påstandene over, må du søke Spesialstyrken i dag! Denne troppen skal være et team sammensatt av 20 personer, som hele året skal jobbe aktivt for å bekjempe fattigdom og fremme rettferdighet. Samtidig vil du få muligheter til å promotere en av verdens beste bistandsorganisasjoner, skape nye vennskap for livet – og ikke minst, sanke masse erfaring. Høydepunktet for Spesialstyrken blir en ti dagers tur til Kambodsja.

Misjonsalliansen har Norges eldste fadderordning, og over 100 års erfaring innen bistandsarbeid. Spesialstyrken skal ha fokus på å verve faddere gjennom ulike engasjementer og kreative tiltak. Hvis du digger Snapchat og Instagram vil du og få muligheten til å rapportere fra blant annet Kambodsja. Det er nå du har sjansen til å få en opplevelse du sent vil glemme!

Ett år i spesialstyrken vil gi deg masse arbeidserfaring innen markedsføring, fundraising og bistandsarbeid. Kick off for Spesialstyrken blir 16. februar i Misjonsalliansens lokaler, Oslo. Det vil bli fire samlinger i løpet av året som vil foregå i helgene, i tillegg til Kambodsjaturen.

Er du modig og engasjert? Er du klar for en utfordring? Fyll ut skjemaet innen 31. januar, så kontakter vi deg.

Søknad til Spesialstyrken


Fyll ut dine opplysninger
Section
ReferanseSection